Image

Se incarca

Image

Belair Lake | Casa ta, cu vedere la lac!

Strada Serban Cantacuzino, Nr 59Z, Ilfov, Voluntari
0751.116.116

office@belairlake.ro

© 2020 Belair Lake | Casa ta, cu vedere la lac!

BelAir Lake, casa ta cu vedere la lac!

BELAIR LAKE este un concept rezidential boutique din zona de nord, care imbina cu succes majoritatea cerintelor unei familii moderne: o comunitate de oameni care isi doresc un stil de viata sanatos, o locuinta frumoasa, spatioasa, cu finisaje de calitate si toate dotarile necesare intr-o locatie de top.
Complexul rezidential Belair Lake este amplasat in zona Baneasa, pe malul lacului Valea Saulei, avand o pozitie excelenta in mijlocul naturii, in imediata apropiere a padurii, la mica distanta de Gradina Zoologica si Aleea Privighetorilor. Accesul se face din Strada Erou Iancu Nicolae, iar in vecinatate se afla un alt ansamblu rezidential de vile construit de catre acelasi dezvoltator. Erou Iancu Nicolae este o zona care beneficiaza de o mare suprafata impadurita - Padurea Baneasa si cea mai mica densitate a populatiei din Bucuresti.


Amplasarea Complexului residential BELAIR LAKE este un avantaj real, avand in apropiere obiectivele importante din zona de nord a Bucurestiului - Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica, Academia de Politie, Jollie Ville, Zona de Birouri Aviatiei, Promenada Mall, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Aeroportul Otopeni etc, cat si cele mai importante si prestigioase institutii de invatamant private.

Combinand creativitatea cu experienta si accesibilitatea cu standarde de nivel premium, BELAIR LAKE este un proiect conceput pentru un stil de de viata activ, modern si sanatos, care raspunde tuturor cerintelor unei familii. Este un proiect de suflet, creat din dorinta de a imbina si completa un stil de viata urban, activ, cu beneficiile si bucuria de nepretuit pe care le confera apropierea de natura, o priveliste superba de pe propria terasa sau apartenenta la o comunitate de calitate.


BELAIR LAKE este compus din 3 cladiri si cuprinde 66 apartamente confortabile si spatioase cu suprafeţe generoase şi compartimentari moderne, cu terase mari, cat si o parcare subterana prevazuta cu lifturi ultra moderne, care faciliteaza accesul rapid si usor catre apartamentul propriu. Proiectul se remarca printr-un design modern, cu regim mic de inaltime, care confera un plus de intimitate, liniste si confort, fara zgomotul traficului din oras.
Fiecare apartament are o terasa proprie, care poate fi transformata intr-o mini gradina cu o priveliste superba - oaza de relaxare de acasa, unde puteti petrece timp de calitate cu cei dragi, chiar in mijlocul naturii si puteti admira cerul si un apus de soare superb din intimitatea propriului camin.
Complexul rezidential BELAIR LAKE ofera oportunitatea nepretuita de a beneficia permanent de frumusetea naturii, cat si de siguranta si linistea atat de necesare pentru noi toti. Parcarea auto este conceputa exclusiv subteran, astfel incat sa se poata beneficia de cat mai mult spatiu verde si aer curat, si sa existe un grad inalt de siguranta si confort indiferent de anotimp, pentru familia dumneavoastra, cat si pentru autoturismele dumneavoastra.
Finisajele interioare si exterioare au o calitate de top, in conformitate cu cele mai inalte standarde in constructii si confera toate avantajele de ordin estetic si structural ale unei locuinte rezistente, moderne si usor de intretinut.
Apartamentele beneficiaza de parchet triplu stratificat, gresie Marazzi/Cezar, tamplarie interioara Pinum/Flossen, tamplarie exterioara tripan Shucco/Alumil/Salamander, obiecte sanitare Rocca, incalzire in pardoseala Tiemme Italia, central Imergas, intrerupatoare Gewis/Legrand, balustrade din sticla securizata, usi anti foc Ninz. In amenajare s-a folosit caramida Porotherm, izolare termica cu polistiren si tencuiala Baumit, iar pentru spatiile comune marmura naturala import Turcia. La nivel structural, cladirile respecta toate normele in vigoare privind rezistenta antiseismica.
Apartamentele sunt eficiente energetic, dispun de incalzire in pardoseala de ultima generatie. Fiecare apartament este dotat cu contoare individuale pentru utilitati, avand acces la nivelul real de consum în orice moment.
Spatiile comune exterioare exterioare si interioare vor fi amenajate complet si iluminate cu sisteme tip led pe timpul noptii.
Parcarea subterana va fi echipata cu sistem de ventilatie, iar rampa de acces auto va beneficia de sistem de degivrare pe perioada rece.
Cladirile beneficiaza de o structura de rezistenta antiseismica.


Termenul de finalizare al proiectului BELAIR LAKE este octombrie 2021.